Fleksible emballager og PET flasker er i kraftig vækst

Anvendelsen af fleksible emballager vil vokse på verdensplan fordi det er en økonomisk attraktivt og fordi det både fylder og vejer lidt sammenlignet med andre emballagetyper. Det gælder især anvendelse i forbindelse med konfekture og tørrede frugt snacks, ifølge en undersøgelse foretaget af PMMI Business Intelligence.
 
PET rider også på en bølge af vandflasker og er den størst voksende kategori på globalt plan. I USA og Vesteuropa er almindeligt vand på flaske et bekvemt og sundt alternativ til sukkerholdige drikke, mens det i andre dele af verden er generelle problemer med den lokale vandforsyning der driver væksten.
 
Euromonitor samler data og kvalitative analyser fra 80 lande. Markederne inkluderer skønhed og personlig pleje, drikkevarer, hunde- og kattemad samt husholdningsartikler og emballerede fødevarer. Både primære og sekundære emballager analyseres, samt salg via internettet.
 
Kilde: PMMI Business Intelligence, Global Packaging Trends Report 2017, produceret af Euromonitor og sponseret af følgende emballage organisationern: PMMI, Australian Packaging and Processing Machinery Association, Italian Manufacturers of Automatic Packing and Packaging Machinery, and the Processing & Packaging Machinery Trade Association.
 
Rapporten kan købes på PMMIs hjemmeside


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-06-13

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC