Sommerens festivaler vil have bæredygtig emballage

Festivalernes grønne fokus kan mærkes – også hos FSC Danmark. Her betyder festivalernes efterspørgsel, at flere af de største leverandører på service- og emballageområdet løbende henvender sig for at høre om FSC-certificering, varemærkelicens eller brug af FSC-logoet. Om udviklingen siger Kristian Jørgensen, der er Varemærkeansvarlige hos FSC Danmark:  
– Dialog med festivaler som NorthSide og Roskilde Festival har givet os et godt udgangspunkt for samarbejde med en lang række leverandører. Det handler i høj grad om at finde løsninger i markedet og sikre at de produkter, der efterspørges både lever op til krav om miljømærkning samt festivalernes affaldspolitik.
En af de virksomheder, der har taget FSC til sig, er Greenway-denmark, der sælger FSC certificerede emballager. Indehaveren Søren Andreasen fortæller her hvorfor.
– Greenway-denmark er en virksomhed, der udelukkende sælger certificerede bæredygtige emballageløsninger. Når det kommer til træ- og papirprodukter arbejder vi sammen med FSC, fordi det giver os og vores kunder den størst mulige sikkerhed for bæredygtig skovdrift. Dette gør, at vi løbende arbejder på at få flere produkter FSC certificeret.
Interessen for FSC-certificerede varer er blandt andet drevet af festivalernes miljøpolitikker. Emballageleverandøren Field Advice har mærket den stigende efterspørgsel. Deres vej til arbejdet med FSC er gået igennem en såkaldt gruppecertificering, som kan være en nemmere løsning for mindre virksomheder.
– Vi har igennem en periode oplevet en øget efterspørgsel på FSC certificerede produkter, både fra vores nuværende kunder, men også fra nye, der specifikt leder efter et FSC certificeret alternativ, til deres nuværende eller kommende sortiment. Derfor lå det lige for, at vi blev FSC certificeret, så vi også kan garantere bæredygtigt produceret papir og træ. Vi vil løbende udskifte vores nuværende papir og træprodukter med FSC certificerede produkter. Dette kommer til at ske løbende, men vi forventer, at vi meget snart vil kunne levere et komplet emballagesortiment der er FSC certificeret, fortæller ejeren af Field Advice, Mark Remy.
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-06-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage fødevareemballage Miljø

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC