Digitaltryk vokser – ikke mindst i etiketbranchen

Hos Visutech, som forhandler HP Indigo-trykpresser i Norden, oplever man en kraftig vækst i antallet af tryk. I hele Norden er antallet af HP Indigo tryk vokset med 47% fra marts 2016 til marts 2017. En meget stor del af HP Indigo-maskinerne er installeret hos etiketvirksomheder.
 
Nordisk salgschef hos Visutech, Johan Lidström fortæller:
– I marts måned i år var vi et godt stykker 110 mio. månedlige tryk. Alene i årets første tre måneder steg volumen med 36% sammenlignet med sidste år. Det er et tydeligt tegn på væksten hos vores kunder, og det viser at transformationen fra traditionelt til digitaltryk fortsætter med uformindsket styrke.
 
Så selv om trykmarkedet taler om en generelt vigende tendens, så er der opsving i produktionen af blandt andet små emballageserier, hvor HP Indigo har vist sig som et velegnet redskab.
 
Visutechs ansvarlige for det danske marked, Per Arild, fortæller, at tendensen er den samme i Danmark, omend væksttallene er lidt lavere. Volumenvæksten var i marts måned på 16% sammenlignet med marts 2016.
 
– Vi oplever denne vækst fordi, vi har fokus på at skabe volumen for vores kunder, og at vi sammen med HP udvikler nye ideer og applikationer til industrien. Det sker i samarbejde med kunderne men også med varemærkeejerne, som er vores kunders kunder, tilføjer Per Arild.
 
Det er blandt andet på Visutechs Digital Academy at viden udveksles og nye ideer skabes, som det fx skete på det seneste arrangement i Göteborg den 25. april med titlen : ”Be amazed by success stories from different perspectives”.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-05-26

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC