Scanvaegt Systems og Borncut i nyt samarbejde


Scanvaegt Systems A/S og det rimeligt nystartede bornholmske firma, Borncut A/S, har indgået et samarbejde om udvikling, salg og servicering af portioncutters til den globale fødevareindustri. Portioncutters sikrer præcis opskæring af fisk, fjerkræ og kød, som giver kunderne større fortjeneste. De første maskiner er allerede i produktion.

Stifterne af Borncut kommer fra Norfo, hvor de tilbage i 1992 var med til at udvikle den første portioncutter i verden. Nu har Borncut udviklet en ny maskine i tæt samarbejde med Scanvaegt, der også har testet løsningen hos en af deres nøglekunder.
– Det er unikt at være med i et så engageret team i både Borncut og Scanvaegt Systems. Vi har valgt de bedste og nyeste teknologier, og allerede nu kan vi release en portioncutter, som lever op til både vores egne og kundernes høje krav, fortæller Gorm Sørensen, direktør og leder af udviklingen i Borncut.

– Vi har længe ønsket at kunne tilbyde vores kunder denne produktlinje med portioncutters, og vi har en strategi og kundeportefølge, der passer til den. Derfor er løsningen optimal for både Borncut og os, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder den bedste løsning på markedet, slutter Jan Dedign, der er nyudnævnt viceadm. Direktør hos Scanvaegt Systems


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-05-16

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Emballeringsudstyr

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC