Orkla Food Ingredients køber danske SR Food A/S
Købet af SR Food A/S har store potentielle synergier udtaler Pål Eikeland, koncernchef i Orkla Food Ingredients.

Gennem datterselskabet Dragsbæk A/S i Thisted har Orkla Food Ingredients indgået en aftale om at købe 80% af aktierne i det danske salgs- og distributionsselskab SR Food A/S.
 
Med købet af SR Food ønsker Orkla Food Ingredients at videreudvikle deres position som leverandør af økologiske og vegetariske madvarer.
 
SR Food har et bredt sortiment og tilbyder blandt andet fersk dej, tapas og pålæg til det nordiske marked. Selskabet har en stigende andel af økologiske og vegetariske produkter i porteføljen.
 
SR Food og Orkla Food Ingredients komplimenterer hinanden godt, skriver de i en pressemeddelelse. Via mærkerne Naturli’ og nylanceringen Funky Fields har Orkla Food Ingredients taget en markant position i markedet for økologisk og vegetariske madvarer.
 
 
– Med købet af SR Food udvider Orkla sin platform for vækst inden for et populært madvaresegment, og styrker positionen på fersk dej, udtaler Pål Eikeland, koncerndirektør og leder af Orkla Food Ingredients. Vi har mange fælles kunder, som muliggøre en bredere distribution og et udvidet produktsortiment. Købet har store potentielle synergier, slutter Pål Eikeland.
 
SR Food er en privatejet virksomhed etableret i 2003 og har seks ansatte. Selskabet ledes af aktionær Jan Hørby, som vil fortsætte som daglig leder. Selskabets kontor ligger i Randers. SR Food havde i 2016 et resultat før skat (EBIT) på 11,3 mio. DKK. Parterne er blevet enige om ikke at offentliggøre købesummen.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-05-16

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC