Metsä Board har vundet en ”grøn” pris på Luxe Pack

En gaveemballage til hudcreme fra Metsä Board har for nylig vundet Luxe Pack Shanghai ”in green” Award, inden for kategorien for den mest miljøtilpassede emballageløsning. Gaveæsken er udformet, således at den sætter fokus på holdbarhed og samtidig giver modtageren en unik oplevelse.

Emballagen er en vindende kombination af Metsä Boards kvalitative karton samt virksomhedens innovative designarbejde for at sikre mere holdbare og bekvemme løsninger.

Ved udformningen af design og emballage indgik, at man – uden at forsømme kundens oplevelse – så på forskellige måder at forbedre en traditionel sekundær kartonæske, og at konceptet skulle have et stærkt fokus på holdbarhed og brand og samtidig skulle der anvendes mindre emballagemateriale.

Den yderste æske har skarpe hjørner uden overlap og er fremstilet uden lim. Plastikruden er udformet således at den let kan fjernes ved genbrug. De tre inderste æsker åbnes og lukkes på forskellige måder, hvilket forstærker brandet ved at give en unik kundeoplevelse

Luxe Pack ”in green” Award gives til nye miljøvenligt designede emballager, som giver et specielt og positivt miljømæssigt holdbart indtryk.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-05-06

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Design emballage Emballage design Emballage konkurrence Karton/Pap Miljø

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC