Ingen defekter i emballageproduktionen

For mange varemærkeejere betyder den øgede globalisering et stigende behov for flere forskellige emballagevarianter, en mere individualiseret salgstilgang og en kortere time-to-market. Det forøger kompleksiteten og risikoen for fejl i emballageproduktionen. På den anden side er digitaliseringen af produktionsprocessen en enestående mulighed for, at reducere eller ligefrem eliminere disse risici.
 
Trykmaskine-leverandøren Heidelberg, og deres Schweiziske datterselskab Gallus, præsenterer en række løsninger inden for automatisk kvalitetssikring og -kontrol, som er fuldt integrerede og intelligent samarbejder med hele produktionsmiljøet under mottoet ”Smart Print Shop – Zero Defect Packaging”.
 
Løsningerne vil blive vist på Interpack-messen i Düsseldorf, som finder sted fra den 4. til den 10. maj. Ved tilstedeværelsen på Interpack vil Heidelberg også understrege, at etiket- og emballagemarkedet er af allerstørste strategiske betydning for dem.
 
Heidelberg viser på Interpack deres digitale Primefire 106, som er den første B1-format printer til industriel emballageproduktion. Primefire 106 har integreret Perfect Stack teknologi, hvilket betyder, at defekte ark automatisk detekteres, fjernes og genprintes, også selv om de måtte være udstyret med individuelle koder eller serienumrer.
 
Gallus præsenterer hybridprinteren Labelfire, som også har mulighed for at detektere, elimere og gen-printe fejlbehæftede etiketter med nøjagtig den same information som den defekte etiket. Gallus viser desuden en helt ny proces – Metallic Dooming – som kan lave metalpræg på plastiksubstrater. Resultatet er en spændende taktil effekt, som hidtil kun har været mulig at fremstille ved hjælp af hot-foil embossing på papir. Gallus anvender roterender silketryksrammer og effekten kan opnås på tube-laminater samt PP og PE-substrater. 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-04-20

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC