Plastspand sikrer langvarig varemærkeeksponering

En plastspand øger kendskabet til et spansk mærke for frosne skaldyr. Fordi spanden bliver brugt igen og igen, sikrer den synlighed for varemærket Premium Shellfish® længe efter, at kokken har brugt indholdet.
 
Det spanske firma Original Gourmet, der sælger frosne skaldyr, bruger nu en kraftig plastspand fra RPC Superfos til hummere og kammuslinger under varemærket Premium Shellfish®. Plastspanden erstatter en emballage af karton.
 
Marc Gordó Badia, iværksætter og direktør for Original Gourmet, fortæller, at den nye emballageløsning SuperCube® har klare fordele:
 
– Førhen blev vores produkter identitetsløse i det øjeblik, de blev taget ud af kartonæsken. Sådan en æske har intet potentiale for at blive brugt igen i et køkken. Nu fortsætter vores varemærke Premium Shellfish® med at være synligt for kokke og køkkenpersonale, også efter at skaldyrene er blevet brugt i madlavningen. På SuperCube® spanden står vores mærke skarpt og tydeligt og giver et flot første indtryk – og så bliver det ved med at være synligt.
 
Original Gourmet anvender en sprøjtestøbt, rektangulær SuperCube® plastspand i to størrelser:
3,8 liter og 5,8 liter. Begge giver en stor ubrudt flade til dekoration og branding, og den avancerede In-Mould Labelling teknik sørger for et perfekt og langtidsholdbart udseende.
 
– Vi sætter pris på, at vores emballage er dekoreret i topkvalitet, og at In-Mould Labelling dekorationen er modstandsdygtig overfor ridser og skrammer, siger Marc Gordó Badia,
 
Han påskønner samarbejdet med RPC Superfos om overgangen fra kartonæsker til plastspande, som har givet dem værdifuld rådgivning om, hvordan de indkører den nye emballagetype i deres forsyningskæde.
 
De frosne hummere og kammuslinger er fra Canada og 100 procent naturlige, vilde og bæredygtige. De sælges til en lang rækker hoteller og restauranter i Europa.
 
 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-04-19

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC