Tetra Pak klar med to nye on-the-go emballager

Til det voksende marked inden for on-the-go produkter som mælkedrikke, yoghurt og energidrikke har Tetra Pak lanceret to nye emballager. De er en videreudvikling af Tetra Prisma® Aseptic 330 ml med DreamCap-lukning. Navnet på det nye produkt er Tetra Prisma Aseptic 200 og 250 Edge med DreamCap 26.

I pressemeddelelsen skriver Tetra Pak, at mere end 40 % af verdens forbrugere småspiser eller –drikker on-the-go-produkter mindst en gang om ugen. Favoritterne er oftest forskellige mælkedrikke, drikkeyoghurter eller energidrikke. For mange er emballage med 33 cl indhold eller mere for store. Derfor er der et stort markedspotentiale for emballage til mindre volumen.

Den globale efterspørgsel på drikkevareemballage til mindre end 25 cl forventes at stige med 10 % og komme op på 72 mia liter i 2019, ifølge Tetra Paks beregninger.

– Vores kunder har brug for emballageløsninger, som kan hjælpe dem med at imødekomme markedets muligheder og maksimere væksten. Vores to nye emballager, som er en udvidelse af den populære Tetra Prisma Aseptec 330 ml DreamCap, er vores seneste tiltag for at hjælpe kunderne med at udnytte det enorme potentiale der er på on-the-go markedet, fortæller Charles Brand fra Tetra Pak.

Tetra Pak håber nu, at de to ye emballager Tetra Prisma Aseptic 200 og 250 Edge med DreamCap 26 vil gentage succesen hos den prisbelønnede Tetra Prisma Aseptic 330 l DreamCap, som flere end 100 af virksomhedens kunder har benyttet til mere end 340 forskellige varemærker.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-04-14

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Drikkevareemballage emballage Emballage design Emballage udvikling Tetra Pak

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC