Nye dåser fra Ardagh til skummende ”nitrokaffe”

Nitro Can er en specieludviklet metaldåse til drikkevarer fra glas- og metalemballagevirksomheden Ardagh Group. Dåsen, som er udviklet til det stadig mere populære nitrokaffe. Metaldåsen er forsynet med en integreret trykanordning, som indeholder nitrogen, der når dåsen bliver åbnet, diffunderer i dåsens kaffe, som får en cremet skummende effekt, som netop kendetegner nitrokaffe.

Nitro Coffee – eller nitrogenkaffe, som populært blot kaldes nitrokaffe, bliver stadig mere og mere populært i Europa, og som i hvert fald serveres hos Navnløs Kaffebar på Vesterbro, er ved at blive en modedrik. Nitrokaffe minder om en stout med et tykt lag blødt og cremet skum.

Med innovationen Nitro Can från Ardagh Metal Beverage kan konsumenterna nu avnjuta sitt
Med udviklingen af Nigtro Can fra Aardagh Metal Beverage får forbrugerne nu mulighed for at nyde en nitrokaffe ”on the go” og ikke blot på cafeer.

Nitro Can blev lanceret i slutningen af 2016, og den 6. April i år fik dåsen sin kommercielle lancering i forbindelse med London Coffee Festival, hvor Minor Figures og Frank and Earnest lancerer varemærker med nitrokaffe.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-04-13

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Ardagh Drikkedåser Drikkevareemballage emballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC