Ny eneleverandør af plast-emballage hos Tenax Sild

RPC Superfos opfylder alle de krav, som Tenax Sild stiller til produktkvalitet, leveringssikkerhed og smidigt samarbejde ‒ og er nu blevet eneleverandør af plastemballage.
 
Sild i alle varianter lander hver dag hos foodservice industrien. En af Danmarks førende producenter af sild, Tenax Sild A/S, Nyborg, leverer sild i spandevis til storkøkkener ‒ og spandene kommer fra RPC Superfos, som nu er sildeproducentens eneleverandør af plastemballage.
 
Leveringssikkerhed skaber værdi
Claus Thyrre, Key Account Manager hos Tenax, forklarer:
– Da Tenax for et par år siden opkøbte Lykkeberg Sild, var der anledning til at genoverveje vores logistik og indkøb af emballage. Vi valgte RPC Superfos og deres SuperFlex® plastspand. Den fungerer upåklageligt i vores produktion, og vi sætter stor pris på den leveringssikkerhed, vi oplever.
 
– Vi har brug for at have et bestemt styktal spande på lager; aldrig for få, men heller aldrig for mange. Når vi arbejder sammen med RPC Superfos, er det netop sådan, det foregår. Desuden er vi meget glade for samarbejdet med RPC Superfos og sætter pris på deres ekspertise. Medarbejderne går helhjertet op i service, og vi oplever, at vores kunde-leverandørforhold er ukompliceret, direkte og åbent. Og så er det krydret med masser af godt humør.
 
Sild og spand skal matche hinanden
Tenax lægger vægt på, at der er overensstemmelse mellem varen og emballagen, sådan at den høje kvalitet, der kendetegner sildene, afspejles i plastspandene. Den funktionelle SuperFlex® spand sender de ønskede signaler til markedet. Spanden er dekoreret med den særlige In-Mould Labelling teknik for også at kommunikere med visuelle virkemidler.
 
Plast giver sikkerhed i storkøkkenet
“Vi har fleksible muligheder for at labeldesign og kan bruge spandens dekorationsflade til at vise køkkenchefer og økonomaer nye og spændende måder at servere sild på,” siger Claus Thyrre. Han fremhæver et par andre vigtige pointer for plastspandene fra RPC Superfos:
 
“Plast vejer ikke ret meget og er derfor let at transportere. Og hvad der er endnu mere væsentligt, går plast ikke i stykker. Når køkkenpersonalet arbejder med vores sild, skal sikkerheden være i orden, og med SuperFlex® er der ikke risiko for glasskår.”
 
Virksomheden Tenax går næsten 120 år tilbage. I dag tæller virksomheden mellem 65 og 100 ansatte, afhængig af årstiden. Og, ja, det er i fjerde kvartal, der er mest travlt, når julefrokosterne sætter ind.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-04-06

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC