Propper med marmoreffekt

 Det er nødvendigt at skille sig ud fra mængden. Ikke mindst inden for kosmetikbranchen. Den tyske platikvirksomhed RPC Zeller Plastik Zell har udviklet en prop til tuber med marmoreffekt. Det gør produktet mere synligt.
Propperne, som kaldes ”Supersoft”, er både praktiske og giver produktet et eksklusivt kvalitetsudtryk.

RPC Zeller Plastik Zell, der er en del af den britiske plstikemballagekoncern RPC, skriver i en pressemeddelelse, at den specielle marmorlignende overflade på propperne opstår ved at man tilsætter plastikgranulat med udvalgte farver under forsprøjtningsprocessen.
Granulatet fordeles tilfældigt i blandingen og forskellige smeltetider for granulatet betyder, at den specielle marmoreffekt fremkommer.

Den tilfældige fordeling af de tilsatte farver skaber individuelle ”marmormønstre”, som gør hver enkelt prop til noget unikt, Men samtidig giver marmoreffekten hele produktsortimentet en genkendelseseffekt.

– Der bruges op til syv forskellige farver i blandingen. Det giver store muligheder for at give kundernes varemærker en personlig differentiering, fortæller Julia Harrtwig, der er salgschef på RPC Zeller Plastik Zell.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-04-04

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Emballage design Plastemballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC