Lexit Group fordobler produktionsarealet og installere digital flexopresse
Lexit Groups nye digitale flexo-presse fra Bobst.

En af Skandinaviens førende virksomheder inden for POS, datafangst, softwareløsninger, RFID, produktmærkning og etikettering, Lexit Group, med mere end 100 ansatte, udvider kraftigt.
 
De udbygger fabrikken i Gøteborg med 3.500 m2 og når dermed op på en fordobling af størrelsen af produktionshallen. Noget af pladsen skal bruges til en ny digital flexo-presse fra Bobst. Lexit Group bliver de første i Skandinavien med sådan en maskine.
 
En digital flexopresse vil klinge mærkeligt i nogens ører, men det betyder, at det er en flexo-presse, med en meget avanceret digitalstyring af blandt andet pasning, farver, automatiske skift mellem produktioner, som gør en meget effektiv og betyder at der er mindre manuelt arbejde med betjening af maskinen.
 
– Udvidelsen af fabrikken er nødvendig for, at vi kan dække vores kunders behov for etiketter på det skandinaviske marked, siger salgschef Jostein Sæter. Han tilføjer, at den nye trykpresse levers med dobbelt kliche- og stansesæt, som muliggøre automatisk bytte af etiketvarianter. Det vil effektivisere produktion og reducere den tid hvor der ikke produceres.
 
Selve flexo-pressen er udviklet i samarbejde med en række ledende firmaer i emballageindustrien. Det gælder fx Americk Packaging, Apex International, AVT, Bobst, Dupont, Esko, Flint Group, X-Rite og UPM.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-23

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC