Skab vækst med automation


Når Egatec afholder sit årlige arrangement fredag den 16. juni i Odense sker det med automation i fokus.
Automation og optimering er et centralt drive, når det gælder om at styrke virksomheders konkurrenceevne. Bedre arbejdsmiljø, højere kapacitet og mindre produktionsomkostninger er nøgleordene.


Egatacs Automationsdagen inviterer alle interesserede virksomheder til at komme til en præsentation af mulighederne inden for automation og robotter. Arrangementet giver et indblik i, hvordan du skaber vækst ved at optimere dine produktionsprocesser, uanset om du har brug for en semi eller fuldautomatisk løsning. På dagen tages forskellige indgangsvinkler til emnet og eksempler på succeshistorier fra den virkelige verden.
Automationsdagen byder på en stor mulighed for at lære mere om fremtidens teknologi, hvor Egatec sammen med udstillerne vil byde på de seneste innovationer inden for teknologien.
Egatec og udstillerne viser de seneste innovationer inden for teknologien, og ønsker med dette initiativ at skabe et grundlag for en dialog om, hvordan automatisering kan hjælpe producenter med at reducere omkostninger for at blive mere konkurrencedygtige.


Dagen byder også på en udfordring!
Tør du møde Racer7 i en 3-point basketkonkurrence? Egatec har inviteret en Comau robot, så du kan få mulighed for at udfordre denne ekstraordinære og hurtigste robot i sin klasse i en spændende basketball konkurrence. Robotten har allerede spillet mod NBA spilleren Marco Belinelli og er klar til den næste modspiller.

Læs mere om Egatec-dagen her og bestil en gratis adgangsbillet her
 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-03-21

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Emballage udstyr Emballage udvikling Emballageteknologi Emballeringsudstyr Forskning og udvikling Robotter

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC