Coop.dk får ny pakkelinje
Coop.dk's nye pakkelinje øger kapaciteten og medvirker til at reducere de fysiske belastninger for medarbejderne.
– At skifte fra håndholdte til automatiske kartonlukkere har øget kapaciteten med 20-30% og forbedret ergonomien betragteligt, siger Keld Duevang, afdelingschef hos Coop.dk.

Coop.dk, en af Danmarks største webshops, øger kapaciteten og forbedrer ergonomien med investering i en ny pakkelinje fra SOCO Systems. Coop.dk har lager og distributionscenter i Odense, hvorfra varerne sendes ud i hele Danmark.
 
Der er stor fokus på ergonomi og arbejdsstillinger i pakkeafdelingen hos Coop.dk. Gentagne bevægelser og tunge løft er en stor del af hverdagen i en pakkeafdeling. For at imødegå dette har virksomheden indført en jobrotation der gør, at ingen arbejder mere end to timer ad gangen med palletering.
 
Alene ved at skifte fra håndholdt påsætning med en tape-dispenser til en automatisk kartonlukker har øget kapaciteten med 20-30% og selvsagt elimineret den fysiske belastning. Den automatiske kartonlukker lukker både bunden og toppen af kassen med en tapestrimmel, og gør det fuldstændig ensartet fra gang til gang.
 
Coop.dk bruger fortiden 11 forskellige æsker til forsendelse af varer for at kunne håndtere forskellige produkter og ordrestørrelser. Kartonlukkeren justerer automatisk til den anvendte størrelse, når den skal lukkes, hvilket gør den ideel til webshops som coop.dk, der typisk bruger mange forskellige emballagestørrelser.
 
Den nye pakkelinje fra SOCO Systems består af tre to-personers pakkestationer med pakkebord til at folde kasserne ud, lukke bundflapperne og håndtering af kasserne i forbindelse med de fyldes. Et kuglebord sikrer en let indføring i kartonlukkeren, som automatisk justere til kassens størrelse og forsegler top og bund med tape. De forseglede kasser fra de tre pakkelinjer føres videre af et transportbånd til palleteringen, hvor de samles og pakkes.
 
Pakkelinjen er sammensat af standardelementer fra SOCO Systems store produktsortiment, og det kan udvides, flyttes og justeres i forhold til ændringer, der måtte opstå i produktionsmiljøet.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-17

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC