Vejen til succes for etiketbranchen

Den internationale etiketorganisation FINAT inviterer til den fjerde Global Young Managers Club Congress, hvor de yngre generationer i de ofte familieejede etikettrykkerier kan diskutere, høre foredrag og udvikle tanker om de både tekniske og forretningsmæssige udfordringer, branchen står i.
 
Global Young Managers Club Congress finder sted i Lissabon i perioden fra den 22. T il den 24. marts. Kongressen har titlen ”Creating your pathway to succes” og vil, ifølge øverste ansvarlige for initiativet, Dana Kilarski, som selv er 2. generations leder af et slovakisk etikettrykkeri, være et mødested for unge ledere, som kan udvikle deres forretningsfærdigheder med fokus på etiketbranchen og dens specielle værdikæde.
 
Med et program der er sammensat af diskussionsfora, ekspert præsentationer, interaktive workshops og et antal sociale arrangementer er kongressen designet til at give indsigt i branchens udfordringer og muligheder, at øge deltagernes lederegenskaber og at bygge aktive netværk.
 
Blandt talerne på kongressen er Erik Joosten (Holland), grundlægger og CEO Arion Group, som producerer hjælpemidler til det medicinske marked og Johannes Höfler (Østrig), som er skaberen af Patent & Founders Factory, som er dedikeret til at udvikle Østrig til en førende nation inden for udviklings- og opstartsvirksomhed.
 
– Med støtte fra FINAT, de regionale partnere og nationale brancheforeninger leverer FINAT Young Managers Club adgang til en kilde af fokuseret industrividen – blandt andet inden for lovgivning, teknologi og nye markeder, og er som sådan første skridt på vejen til at ”Creating your pathway to succes”, siger Dana Kilarski.
 
Find mere information om FINAT Young Managers Club her.
 
 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-06

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC