Nye Lurpak varianter i stilsikker emballage

En ny serie smørbar Lurpak er nu på markedet i Storbritannien i en emballageløsning fra RPC Superfos. Selvom der er tale om helt nye smagsvarianter, går den velkendte sølvfarve fra Lurpak igen på pakkerne.

Farve spiller en rolle – i hvert fald når det gælder emballage – for den er et stærkt visuelt bindeled mellem producent og forbruger. Derfor valgte Arla Foods UK at bruge sølvfarven som basisfarve i sin emballageløsning fra RPC Superfos til tre nye smagsvarianter under mærket Lurpak Spreadable Infusions.

Daniel Morales-Gonzalez, Senior Global Brand Manager, Lurpak, Arla Foods, siger:
– På verdensplan bliver sølvfarven genkendt som et kendetegn for Lurpak smør, så vi var ikke i tvivl om, at emballagen til vores nye smørbare smagsvarianter skulle matche den eksisterende emballage for Lurpak smør og Lurpark smørbar. CombiPac® bægeret fra RPC Superfos betyder, at vi får en rigtig god facing i butikkerne. Vi har skabt et flot look, der appellerer til de følelser, som vi gerne vil fremkalde hos forbrugerne. Desuden understøtter bægeret det image, som vores samlede emballagefamilie har, og så er det nemt at åbne og genlukke det.

Er fedtresistent og har lav vægt
CombiPac® løsningen er egnet til smør, margarine og andre smøre- og mejeriprodukter. Den kombinerer plast og karton og dermed forskellige egenskaber i én og samme løsning: Det ydre lag er fremstillet af karton, som giver en lysbarriere og lav vægt. Det indre lag er en termoformet plastfolie, der beskytter indholdet og gør emballagen fedtresistent.
For at leve op til Arla Foods’ specifikke krav er standardudgaven blevet let tilpasset, sådan at både låg og bæger er termoformet og størrelsen gjort lidt mindre. Det gør det nemt at tage bægeret med på fx picnic.
Lurpak Spreadable Infusions blev lanceret i Storbritannien i foråret 2016 gennem tv-reklamer, trykte annoncer, PR samt aktiviteter på de sociale medier. 


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-05

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC