Højglans metalfinish til digitaltrykte kartoner

Tresu Group lancerer en ny flexo-enhed til påføring af højglans metalfinish på digitaltrykte kartoner. Treso Flexokit er specilet designet til integration i prouktionslinjer som inkluderer HP Indigo 30000 digital trykmaskine og en Tresu iCoat finisher.
 
Ved at benytte eget trykværk med dedikeret anilox-rulle og egen pumpe har Flexo-kit en helt separat forsyningskæde for guld-, sølv- og andre specialeffekter.
 
Enheden er finjusteret til metallisk trykfarve, som kan påføres i hastigheder på op til 4.600 ark i timen. Det modsvarer max hastigheden på trykpressen og lakenheden. Trykfarven holdes i en lukket sløjfe, hvilket give en god regulering af viskositet og tryk, som blandt andet forhindre skumming.
 
Et automatisk rensesystem gør, at man kan skifte mellem forskellige metalfarver på få minutter. Anilox-valserne kan håndtre store partikler uden at klumpe. Flexokit er udviklet til nem og hurtg integration med iCoat-enheden og kan levers integreret i nye maskinbestillinger.
 
– Metalfarve er blevet et essentielt krav for nicher som konfekt og chokolade, siger Kim Krintel, vicepræsident i Tresu Digital Solutions.
 
– Flexotryk er en ideel proces for at opnå højglanseffekter. Flexokit gør trykkerierne i stand til at forædle emballagen med minimal logistik, inline og i høj hastighed.


SØREN WINSLØW

Editor & Ad Sales Denmark
SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-03-03

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC