Mindre emballageaffald med ny DS Smith-løsning

DS Smith har hjulpet Schneider Electric med at mindske affaldet og sænke emballageomkostningerne med et ny og innovativt design.
Schneider Electric har fokus på at sænke CO2-udslippet, vandforbruget og mængden af affald.

Virksomhedens produkter er målrettet blandt andre elektrikere, og deres emballager har to hovedformål: At beskytte de elektroniske produkter samt at indeholde nødvendig teknisk information.

Da Schneider Electrics produkter hjælper kunderne med at mindske deres CO2-aftryk, tænkte de, at det var vigtigt at emballagerne fulgte den indsats. De ønskede derfor en emballageløsning, som skabte mindre affald. De henvendte sig til DS Smith, for at få en løsning.

Eksperterne hos DS Smith benyttede deres PackRight® metode og Schneider Electric fik mulighed for sammen med DS Smiths emballageeksperter at konstruere og arbejde sig frem til et innovativt koncept, som opfyldte de ønskede krav.

Den nye bølgepapemballage var miljøvenlig. Mange af Schneider Electrics tidligere produkter havde haft et instruktionsblad vedlagt. For at undgå det blev instruktionsinformationerne trykt direkte på emballagens indersige. Og test viste at kunderne var tilfredse med den løsning, så den blev taget i brug til flere produkter.

Løsningen mindsker ikke blot emballagemængden, men også emballageomkostningerne, skriver DS Smith i deres pressemeddelelse.


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-03-02

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Bølgepap Emballage design Miljø

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC