Leuze electronic og Microsoft udvikler en sensorløsning til stregkoder

Leuze electronic og Microsoft udvikler i fællesskab en sensorløsning, der er forberedt for Industri 4.0. Med denne løsning overføres data direkte til Azure Cloud og tilbage til sensoren igen.
 
Leuze electronic og Microsoft påbegyndte i efteråret 2016 et samarbejde. De første resultater af dette samarbejde blev vist i november 2016 på SPS/IPC/Drives messen i Nürnberg. Smart Sensor business-løsningen er baseret på Leuze electronics kompakte, modulopbyggede stregkodelæser BCL 300i. Dens proces- og metadata, fx kodetype og antallet af læsninger, kan uden mellemliggende gateway overføres direkte til Microsoft Azure Cloud via OPC-UA interfacets såkaldte Advanced Message Queuing Protocol (AMQP). Her registreres dataene af IOT-hubben og gøres tilgængelige for Azure Cloud Services for analyse og visualisering. Dataene i Cloud’en kan visualiseres ved hjælp af et eksternt udstyr. Omvendt så er det som en speciel feature muligt at foretage direkte kontrol af BCL 300i stregkodelæseren via Azure Cloud Services.
 
Leuze electronic er en af verdens førende innovationsvirksomheder inden for opto-elektronik er internationalt kendt som en førende producent og udbyder af løsninger til elektrisk automation. Leuze electronic Scandinavia har kontor i Allerød i Nordsjælland. 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-02-25

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Stregkoder

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC