Forbedret kartonkvalitet til luksus- og forbrugsvarer

Efter at have rådført sig med sine kunder har Stora Enso videreudviklet kartonen Ensocoat. Den nye karton, som bliver præsenteret på Interpack i maj måned, har fået bedre hvidhed og nuance, hvilket vil give endnu bedre trykresultater.
 
– Vores mål er, at være den førende leverandør af højkvalitets nyfiberkarton og førstevalget blandt kunder og varemærkeejere inden for premium-segmentet. Det er med denne ambition for øje, at vi har videreudviklet vores vigtigste kartonprodukt – Ensocoat, siger produktchef Eva Lundquist fra Stora Enso. Eva Lundquist fortæller videre:
– Luksusemballage er ofte med præg og foliering eller har andre effekter som stiller store krav til materialet, både hvad angår slidstyrke, hvidhed og konverterbarhed. Med Ensocoat tilbyder vi markedet en karton med markedets bedste visuelle egenskaber.
 
Ensocoat anvendes typisk som luksusemballage til konsumentvarer som fx kosmetik, parfume, champagne, alkoholiske drikke og chokolade over hele jorden. Den er baseret på 100% fornybare materialer og tilhører kategorien homogen helbleget sulfitkarton og er fremstillet af 100% jomfrufiber.SØREN WINSLØW
soren@packnews.com

Publiceret: 2017-02-23

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC