Fra aluminium til stål og tilbage igen

Glas- og metalemballageproducenten Ardagh Group skal nu til at ombygge deres dåsefabrik i Rugby i England, således at den igen kan fremstille aluminiumsdåser. Fabrikken blev i sin tid bygget til produktion af netop aluminiumsdåser, men sidst i ’90’erne blev der foretaget en ombygning til produktion af drikkebægre i stål. Fra næste år bliver det så igen aluminiumsdåser, der kommer til at køre i produktionssystemet.

Ardagh skriver i en pressemeddelelse, at de vender tilbage til aluminium for imødekomme de indkommende ordrer på aluminiumsdåser, der kommer fra nogle af de mest veletablerede drikkevaremærker i verden.
 
Ombygningen af fabrikken er også et tegn på at Ardagh Groups arbejder med en strategi om at fortsætte med at udvide deres forretningsområde inden for drikkedåser. Det er et område, de for alvor startede op for kindre end et år siden, da Ardagh købte 20 dåsefabrikker af Rexam og Ball.

– Vi anser også konverteringen af fabrikken i Rugby som et vigtigt skridt i arbejdet med at mindske Ardaghs totale klimapåvirkning, fortæller Oliver Graham fra Ardagh Metal Beverage.
 
Ombygningen starter sidst på året, og det forventes at der i løbet af første kvartal 2018 kan opstartes produktion med aluminium. Under ombygninger flyttes produktionen til nogle af Ardaghs andre fabrikker. 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-02-16

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
Aluminium Ardagh Drikkedåser Drikkevareemballage emballage

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC