Den sunde emballage er ikke dyrere

Fairdig er et projekt startet af tre unge med det til fælles, at de vil fremme klimavenlige forbrugsmønstre gennem gode produkter.

De fremstiller sunde og bæredygtige færdigretter – uden kød. Det stiller også krav til emallagen.

– Ideologien bag Fairdig er, at planeten er en værdifuld ressource, som vi har et fælles ansvar for at passe på. I stedet for at løfte pegefingeren vil vi gøre det lettere at tage det rigtige valg ved at tilbyde et nemt, lækkert, sundt og klimavenligt alternativ – helt uden tilsætningsstoffer, 100 % økologisk og 100 % plantebaseret, siger Lise Andersen, den ene direktør og medejer af den unge virksomhed.

Når produktet skal være helt plantebaseret og miljøvenligt, så kræver det naturligvis også en emballage, der kan leve op til indholdet. Derfor skulle emballagen også være 100 % giftfri og fri for skadelige kemikalier.

Den mulighed fandt de hos KLS PurePrint. De leverer yderemballagen, der er produceret med PurePrint karton, som er Cradle-to-Cradle certificeret.

– Det er vigtigt for os at vores forbrugere kan stole på, at vi gør alt hvad vi kan for at give dem et så rent og bæredygtigt produkt som overhovedet muligt. Derfor var valget af PurePrint til emballagen nemt – især da det så ikke en gang var dyrere, slutter Lise Andersen.

 

 

 


LIS LYKKE

Editor & Ad Sales Denmark
LIS LYKKE
lis@packnews.com

Publiceret: 2017-02-12

TAGS (Bemærk! Klik på en tag for at få flere artikler frem inden for området!)
emballage fødevareemballage Karton/Pap Miljø

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


FØLG OS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Find de vigtigste messer og begivenheder i emballagebranchen!
FØLG OS PÅ FACEBOOK
 
RPC